Naša priča

Bila jednom jedna devojka, čije su lepota i čestitost duše oduzimale dah. Svi su je neizmerno voleli jer je plenila svojom dobrotom. Obožavala je prirodu, ljude i veselje. Imala je specijalni tajni recept za sreću. Nije ga delila sa drugima, da ga ne pokvare, ali je svoj čarobni napitak sreće nesebično nudila svima…
Odlučili smo da sačuvamo legendu i svim ljubiteljima Stare Rakije pružimo novo iskustvo – Vilinu rakiju.
Vilina rakija je prirodna rakija, koju smo sa velikom pažnju pripremili kombinovanjem inovativnih tehnologija, i tradicionalnog srpskog recepta. O svakom detalju smo brinuli, a posebno smo ponosni što je poreklo svog voća koje se koristi za izradu Viline rakije srpskog porekla. Ispred brenda Stara Rakija, poznatom po visokom kvalitetu, želeli smo da pužimo mogućnost uživanja u ispijanju kvalitetne rakije svima. Nastavili smo istim putem, u misiji očuvanja ovog srpskog tradicionalnog pića, i predstavljanja istog kroz novo svetlo – Vilinu rakiju. Namenjena je onima koji život gledaju kao radost, žele da uživaju u svakom trenutku i ne prihvataju ograničenja, što smo preneli i na našu pažljivo osmiljenu bocu.
Slavimo lepotu življenja, živeli!

Ona je kraljica srpskog voća. Malina. Odlučili smo da gracioznost njenog ukusa iskoristimo i pružamo vam potpuno novo iskustvo ispijanja rakije. Vilina Rakija od maline napravljena je od domaćeg voća, po posebnom receptu koji smo kreirali samo zbog vas. Rakija od maline ima jačinu od 40% alk. a prirodan ukus maline dolazi kao kruna ove magične rakije.

Duboko urezana u srpsku tradiciju i običaje, simbol domaćeg voća. Naša šljiva. Po želji mnogih od vas, napravili smo Vilinu Rakiju od srpske šljive. Svi ljubitelji ovog magičnog pića, znaju da ni jedan bitan trenutak ne može da prođe bez dobre šljivovače. Ispirisani time, kreirali smo Vilinu Rakiju od šljive sa 40% alk.

Ima nešto posebno u rakiji od dunje. Izuzetno kvalitetna i aromatična rakija. Dunjevača je cenjena medju svim generacijama, a sada u potpuno novom izdanju. Unapredili smo recept, koristili samo srpsku dunju i za vas pripremili Vilinu Rakiju od dunje sa 40% alk.

Kako bismo očuvali srpsku tradiciju i novim generacijama je predstavili u potpuno novom svetlu, napravilismo rakiju od kleke. Kleka je lekovita biljka koja se od davnina koristi u razne svrhe. Kleka predstavljasrpsku tradiciju i prožima se kroz narodne običaje. Ono što malo ljudi zna je da je poznato piće džin napravljeno upravo od kleke, ali Vilina Rakija od klekesadrži istaknutije arome i puniji ukus sa 40% alk.

Do you have more than 21 year ? You have to be older than 21 so that you could access the website.